fbpx

Mercedes-Benz 280 SL

Mercedes-Benz
280 SL

€ 58.000

Krijg je niet genoeg van het bewonderen? Bekijk dan HIER de video voor nog meer detail. 

Starten van een gezonde basis, en die helemaal in orde brengen. Dat vat deze R107 280 SL goed samen. Om tot dit zeer mooie en kwalitatief hoogstaande resultaat te komen, is er een uitgebreide restauratie uitgevoerd, voor een totaalbedrag van €45.482,23 inclusief BTW. Daarbij werd de carrosserie professioneel herlakt, het dashboard gerestaureerd, en is er een lange lijst van technische herstellingen uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij u een wagen aanbieden die zeer betrouwbaar is, zonder te verwachten kosten.

Daarnaast is deze Mercedes 280 SL uitzonderlijk goed uitgerust, met onder andere ABS, klimaatregeling en airco, zetelverwarming, airbag, buitentemperatuursensor, elektrische ramen en zelfs een orthopedische stoel voor de bestuurder. Het originele Astral Silver (735) met blauwe interieur is zeer mooi en vintage, waardoor rijden in deze oldtimer je meteen naar de jaren 80 katapulteert. Op de weg voelt deze wagen precies zoals een Mercedes-Benz oldtimer hoort te rijden, zonder gekraak of gebonk van de ophanging. De motor draait perfect en reageert vlot.

Bij levering hoort onze uitgebreide garantie van 1 jaar of 4000 km op de werking van de wagen en al zijn systemen. Zo garanderen wij u 100% zorgeloos en kosteloos rijden in het eerste jaar!

Contacteer ons gerust met vragen of maak een afspraak om de wagen in het echt te bewonderen. We helpen u met plezier verder!

Informatiebrochure

Heeft u interesse in deze wagen en wilt u graag meer informatie over de geplande werkzaamheden en onze uitgebreide verkoopgarantie? Vul dan uw gegevens in en download vervolgens de bijbehorende PDF. Neem gerust contact met ons op bij vragen. We helpen u met plezier verder!

Ook wij haten spam… Daarom sturen wij u slechts enkele keren per jaar een zeer waardevolle en interessante nieuwsbrief.