fbpx

Mercedes-Benz 280 SLC

Mercedes-Benz
280 SLC

€49.000

Krijg je niet genoeg van het bewonderen? Bekijk dan HIER de video voor nog meer detail. 

Trekt het lakwerk van deze marineblauwe (940) Mercedes-Benz 280 SLC ook meteen uw aandacht? De vintage combinatie met het stoffen/halflederen interieur is zowel origineel als uniek en zeer geslaagd te noemen.

Rijden in deze wagen katapulteert u meteen naar de eind jaren ’70, toen wagens nog kleurrijk mochten zijn en karakter hadden. Het SLC-model is ontworpen zonder B-stijl achter de deuren, waardoor de zijruiten van voor tot achter helemaal open kunnen. Combineer dat met het elektrische schuifdak en je krijgt het beste van twee werelden: het comfort van een coupé met het buitengevoel van een cabrio.

De carrosserie van deze wagen werd recent professioneel gerestaureerd en in perfecte staat gebracht, ter waarde van zo’n €16.500,00 inclusief BTW. Daarnaast is er voor zo’n €7.000,00 aan algemene onderhoudswerken en technische herstellingen inbegrepen in de verkoopprijs. Zo leveren wij u een wagen die klaar is voor jaren rijplezier, met één jaar volledige garantie op alle systemen en techniek. Meer weten? Download de informatiebrochure onderaan deze pagina.

Contacteer ons gerust met vragen of maak een afspraak om de wagen in het echt te bekijken. We helpen u met veel plezier verder!

Informatiebrochure

Heeft u interesse in deze wagen en wilt u graag meer informatie over de geplande werkzaamheden en onze uitgebreide verkoopgarantie? Vul dan uw gegevens in en download vervolgens de bijbehorende PDF. Neem gerust contact met ons op bij vragen. We helpen u met plezier verder!

Ook wij haten spam… Daarom sturen wij u slechts enkele keren per jaar een zeer waardevolle en interessante nieuwsbrief.